Företagscatering i Malmö

Då och då kan det vara tillfälle att bjuda personalen på lite god mat och med företagscatering kan du göra precis det. Fira företagsjubileum, att någon går i pension eller kanske att ni har nått ett särskilt mål med lyxig cateringmat. I Malmö finns det många duktiga cateringföretag som ni kan beställa från.

Beställ företagscatering i Malmö

Något för alla tillfällen

När ni beställer företagscatering i Malmö finns det många olika typer av mat att välja mellan. För företaget kan det vara en riktigt bra idé att beställa in en frukostbuffé som serveras på första rasten, eller kanske en lyxigare lunch med efterrätt passar bättre? Vill ni ha det lite enklare kan ni välja på soppbuffé eller smörgåstårta.

En cateringfirma kan även fixa den dryck som ni vill ha till, men tänk på att de flesta cateringföretag inte kan servera alkohol eftersom de inte har alkoholtillstånd. Man kan själv söka efter ett alkoholtillstånd som gäller temporärt för slutna sällskap. Köper man sedan in alkoholen själv kan cateringföretaget givetvis servera den.

En trevlig firmafest

Om det är dags för firmafest måste man såklart bjuda på lite extra gott och företagscatering är då den perfekta lösningen. Alla gillar god mat och genom att hyra in catering kan man visa personalen att den är uppskattad. Passa på att arrangera en grillbuffé på en varm sommarkväll, eller kanske ett trevligt julbord när det är säsong för det.

Beställ till ett billigt pris

Det behöver faktiskt inte bli särskilt dyrt att beställa in catering och ju fler som äter desto billigare blir priset per person. Eftersom det finns så många olika cateringföretag med olika menyer att välja mellan kan ni själva skräddarsy er beställning så att den passar er budget och smak. Catering kan beställas in för en enstaka tillställning, men det går även att beställa regelbunden catering om företaget ofta vill bjuda på god mat.