Festcatering i Malmö

För att en fest ska bli riktigt lyckad gäller det att man har massvis med mat och dryck på plats. Med hjälp av festcatering i Malmö kan ni fylla hela lokalen med en massa gott, samtidigt som det kommer med den stora fördelen att ni själva slipper stå i köket under festen.

Något för alla fester

Det finns många olika cateringföretag att välja mellan i Malmö och alla har sin egen inriktning. En del lagar till exempel klassisk bjudmat som pajer, smörgåstårtor och kallskuret. Andra kanske har exotiska rätter som thailändskt, afrikanskt eller libanesiskt. Det finns därför möjlighet att välja rätter som till exempel passar festens tema.

Om det är en större fest kan det passa bra med en buffé, eftersom det är lättare än att servera till många gäster. En buffé brukar även bli billigare än bordsservering. En del väljer att ha grillbufféer med olika kött och tillbehör, vilket kan vara en bra idé för sommarfesten.

Sött, salt eller båda

Något som har blivit väldigt populärt på senare år är att duka upp en kakbuffé på fester, eller ett dessertbord som det också kallas. Bordet kan bestå av flera olika typer av tårtor, kakor, godis, mousse och andra efterrätter som man tycker om. För dig som älskar söta saker är det här en perfekt och lite annorlunda festcatering i Malmö som du kan beställa till din stora fest.

Beställ dessertbuffé från festcatering i Malmö

Många väljer även att kombinera en matbuffé med en dessertbuffé. Då har man något på plats för alla smaker och det brukar vara väldigt uppskattat av festens gäster. Om du vill att en festcatering i Malmö ska arrangera dryckerna som ska serveras måste du först se efter så att de har rätt tillstånd. Det är ganska ovanligt att cateringföretag har alkoholtillstånd och har det inte det måste du själv ansöka om att få servera alkohol till ett slutet sällskap.

En meny som passar dig

De flesta cateringföretag har för det mesta olika fasta menyer som man kan välja mellan, men ett flertal brukar även kunna skräddarsy menyer om man hellre vill det. När du beställer en festcatering i Malmö kan du alltså få precis det som du tycker är gott och passar på din fest. Genom att anlita ett pålitligt och duktigt cateringföretag kan du spendera tid med dina gäster och njuta av din fest. Låt istället proffsen sköta om kök och servering.